Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Husk genvalg af international sambeskatning

Kromann Reumert
26/01/2015
Husk genvalg af international sambeskatning
Koncernforbundne selskaber, som første gang valgte international sambeskatning i forbindelse med reglernes indførsel i 2005, skal huske at give SKAT meddelelse inden 31. januar 2015, hvis international sambeskatning ønskes genvalgt for en ny 10 års periode

Pligten til at give meddelelse til SKAT om genvalg for en ny 10 års periode påhviler administrationsselskabet og skal ske senest en måned efter udløbet af det 10. år i bindingsperioden.

Koncernforbundne selskaber, der har kalenderårsregnskab, og som valgte international sambeskatning i forbindelse med reglernes indførsel i 2005, skal således give SKAT meddelelse om genvalg af international sambeskatning for en ny 10 års periode inden 31. januar 2015, hvis genvalg ønskes.
Følger bindingsperioden ikke kalenderåret, men slutter f.eks. den 31. marts, skal der været givet meddelelse til SKAT senest den 30. april, for at meddelelsen er rettidig.
Vælger de koncernforbundne selskaber ikke at fortsætte med international sambeskatning, vil administrationsselskabets indkomst blive forhøjet med et beløbsvarende til den fortjeneste, der ville være opnået ved salg til uafhængig tredjemand af de selskaber/faste driftssteder, der ikke længere omfattes af sambeskatningen. Administrationsselskabets indkomst kan dog maksimalt forhøjes med et beløb svarende til skatteværdien af genbeskatningssaldoen.
Meddelelse til SKAT om genvalg kan efter 1. marts 2015 kun ske elektronisk via TastSelv Selskabsskat.
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Gratis Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vær den første til at modtage relevante juridiske nyheder inden for dine interesseområder
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2022 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted