Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

Et juridisk marked i forandring betyder ny funktion hos Jurainfo

Jurainfo.dk
15/01/2020
Et juridisk marked i forandring betyder ny funktion hos Jurainfo
Jurainfo.dk logo

Her i starten 2020 ser vi tilbage på et godt 2019, hvor et rekordstort antal besøgende lagde vejen forbi jurainfo.dk og vi gik i luften med vores nye søgefunktion ”Find Juridisk Specialist".

I 2019 havde vi fornøjelsen af at hjælpe et rekordstort antal virksomheder med at tilegne sig juridisk viden og sætte virksomheder i forbindelse med de rigtige juridiske rådgivere. Dette bekræfter os i, at Jurainfos services skaber værdi for brugerne, og at vores mission - at gøre juridisk viden mere tilgængelig - er efterspurgt.


Ny funktion i et marked i forandring

Markedet for juridisk rådgivning, som vi kender det, er i markant forandring. Hos Jurainfo følger vi med fra første række, og ser en tendens til, at virksomheder er blevet mere selektive i deres valg af rådgiver. Virksomhederne benytter sig i stigende grad af flere forskellige specialiserede rådgivere frem for blot at benytte ét og samme advokatfirma til alting.

For at gøre søgeprocessen efter specialister nemmere og mere transparent lancerede vi i 2019 en ny søgefunktion, som gør det nemmere for virksomheder at blive sat i forbindelse med juridiske specialister inden for de forskellige fagområder. Søgefunktionen er uvildig og vil løbende blive udvidet med specialister inden for de forskellige områder.

Efter et 2019, hvor vi endnu engang så en fremgang i antallet af brugere, ser vi frem til et nyt år, hvor vi fortsat vil arbejde for at gøre juridisk viden mere tilgængelig.

Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted