Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Artikel

eSkatData

TVC Advokatfirma
30/08/2021
eSkatData
TVC Advokatfirma logo
Nyt lovforslag om eSkatData har til formål at sikre en lettere og mere smidig proces, når borgerne søger finansiel rådgivning. Skatteministeriet har i en pressemeddelelse annonceret, at et nyt lovforslag skal give finansielle rådgivere adgang til borgernes skatteoplysninger via eSkatData.


Via eSkatData vil borgere med et samtykke således kunne give finansielle rådgivere adgang til oplysninger om borgerens økonomiske forhold.


Om forslaget udtaler skatteminister Morten Bødskov i pressemeddelelsen følgende:


”Med det her lovforslag foreslår regeringen, at finansielle rådgivere skal have mulighed for at anvende eSkatData på linje med eksempelvis banker og en række leasingvirksomheder. Det skal sikre en lettere arbejdsgang i forbindelse med rådgivningen til gavn for både de finansielle rådgivere og for den enkelte borger, der søger finansiel rådgivning.”


Det omtalte lovforslag er sendt i høring og fremsættes ifølge Skatteministeriets oplysninger i løbet af efteråret.


TVC Advokater følger løbende udviklingen i skatteforvaltningens organisation samt de nye tiltag, der implementeres fra f.eks. Skatteministeriet eller de forskellige styrelser i skatteforvaltningen, herunder eksempelvis Skatte- og Motorstyrelsen.


Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål relaterende til skatteforvaltningen, er du derfor altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.


Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores gratis nyhedsservice her →
Har du spørgsmål til dette indlæg, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2023 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted