Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Tina Brøgger Sørensen

Tina Brøgger Sørensen

Advokat & Partner
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Tina

Seneste nyt fra Det Europæiske Data­beskyttelsesråd
Kromann Reumert logo
Seneste nyt fra Det Europæiske Data­beskyttelsesråd
04/05/2021
Persondata
Derfor var tredjelands­overførsel i overens­stemmelse med Schrems II
Kromann Reumert logo
Derfor var tredjelands­overførsel i overens­stemmelse med Schrems II
31/03/2021
Persondata
Databeskyttelses­rådets seneste vejledninger og udtalelser
Kromann Reumert logo
Databeskyttelses­rådets seneste vejledninger og udtalelser
30/03/2021
Persondata
Datatilsynet i Bayern griber ind mod brugen af Mailchimp
Kromann Reumert logo
Datatilsynet i Bayern griber ind mod brugen af Mailchimp
30/03/2021
Persondata, E-handel og markedsføring
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
Kromann Reumert logo
Medlems­staterne er blevet enige om udkastet til e-data­beskyttelses­forordningen
04/03/2021
Persondata
Ny vejledning: Sådan skal GDPR-bøder udmåles
Kromann Reumert logo
Ny vejledning: Sådan skal GDPR-bøder udmåles
04/03/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted