Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Tina Brøgger Sørensen

Tina Brøgger Sørensen

Advokat & Partner
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Tina

Kommende whistleblower­lov forpligter arbejdsgivere til at etablere whistleblower­ordning
Kromann Reumert logo
Kommende whistleblower­lov forpligter arbejdsgivere til at etablere whistleblower­ordning
I dag
Compliance, Ansættelses- og arbejdsret
EU-UK tilstrækkeligheds­afgørelser er på vej
Kromann Reumert logo
EU-UK tilstrækkeligheds­afgørelser er på vej
24/02/2021
Persondata
Ny case-baseret vejledning ruster dig til at håndtere brud på persondata­sikkerheden
Kromann Reumert logo
Ny case-baseret vejledning ruster dig til at håndtere brud på persondata­sikkerheden
29/01/2021
Persondata
Positive udtalelser om Kommissionens nye standard­kontrakt­bestemmelser
Kromann Reumert logo
Positive udtalelser om Kommissionens nye standard­kontrakt­bestemmelser
29/01/2021
Persondata
Datatilsynet konstaterer: Tilfreds­stillende IT-sikkerhed hos adspurgte danske dataansvarlige
Kromann Reumert logo
Datatilsynet konstaterer: Tilfreds­stillende IT-sikkerhed hos adspurgte danske dataansvarlige
28/01/2021
Persondata
Nyt krav om redegørelse for politik for dataetik
Kromann Reumert logo
Nyt krav om redegørelse for politik for dataetik
19/01/2021
Selskabsret, Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted