Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Tina Brøgger Sørensen

Tina Brøgger Sørensen

Advokat & Partner
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Tina

Whistleblowerloven er nu vedtaget – er din organisation klar?
Kromann Reumert logo
Whistleblowerloven er nu vedtaget – er din organisation klar?
25/06/2021
Ansættelses- og arbejdsret
Få overblik over de vigtigste tendenser og emner i Ligebehandlingsnævnets årsberetning 2020
Kromann Reumert logo
Få overblik over de vigtigste tendenser og emner i Ligebehandlingsnævnets årsberetning 2020
23/06/2021
Ansættelses- og arbejdsret
Datatilsynet opdaterer vejledning om samtykke
Kromann Reumert logo
Datatilsynet opdaterer vejledning om samtykke
26/05/2021
Persondata
Nye EU-regler om kunstig intelligens
Kromann Reumert logo
Nye EU-regler om kunstig intelligens
26/05/2021
IT- og telekommunikation, Persondata, Øvrige
Det norske datatilsyn varsler bøde på 25 millioner NOK
Kromann Reumert logo
Det norske datatilsyn varsler bøde på 25 millioner NOK
26/05/2021
Persondata
Principiel byretsdom: Persondata­krænkelser kan udløse erstatning for ikke-økonomisk skade
Kromann Reumert logo
Principiel byretsdom: Persondata­krænkelser kan udløse erstatning for ikke-økonomisk skade
18/05/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted