Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Tina Brøgger Sørensen

Tina Brøgger Sørensen

Advokat & Partner
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Tina

Norges Datatilsyn fravælger Facebook
Kromann Reumert logo
Norges Datatilsyn fravælger Facebook
05/11/2021
Persondata
Datatilsynet indstiller Kræftens Bekæmpelse til bøde
Kromann Reumert logo
Datatilsynet indstiller Kræftens Bekæmpelse til bøde
03/11/2021
Persondata
Ny afgørelse fra Datatilsynet: Brud på persondatasikkerheden hos Dantherm
Kromann Reumert logo
Ny afgørelse fra Datatilsynet: Brud på persondatasikkerheden hos Dantherm
02/11/2021
Persondata
Erhvervsstyrelsen varsler tilsyn på cookieområdet
Kromann Reumert logo
Erhvervsstyrelsen varsler tilsyn på cookieområdet
19/10/2021
Persondata
Regeringens lovprogram 2021/2022 i databeskyttelsesretligt perspektiv
Kromann Reumert logo
Regeringens lovprogram 2021/2022 i databeskyttelsesretligt perspektiv
12/10/2021
Persondata
Datatilsynet: Forsikringsselskab nægter uberettiget en kunde indsigt i overvågningsmateriale
Kromann Reumert logo
Datatilsynet: Forsikringsselskab nægter uberettiget en kunde indsigt i overvågningsmateriale
07/10/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted