Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Susanne Stougaard

Susanne Stougaard

Advokat & Partner
Bech Bruun
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Bech Bruun logo
København
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
72 27 00 00
72 27 00 27
info@bechbruun.com
Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
New York
412 West 15th Street, 15th
New York 10011
Shanghai
No.1440 Yan'an Middle Road
Suite 2H08, Jing'an District
200040 Shanghai

Seneste artikler udgivet af Susanne

Ny afgørelse om brug af medarbejderes fingeraftryk ved adgangskontrol
Bech Bruun logo
Ny afgørelse om brug af medarbejderes fingeraftryk ved adgangskontrol
11/08/2020
Persondata
Datatilsynet indstiller administrationsselskab til en bøde på 150.000 kr. for videregivelse af personoplysninger
Bech Bruun logo
Datatilsynet indstiller administrationsselskab til en bøde på 150.000 kr. for videregivelse af personoplysninger
06/08/2020
Persondata
EU-Domstolen erklærer Privacy Shield-ordningen ugyldig
Bech Bruun logo
EU-Domstolen erklærer Privacy Shield-ordningen ugyldig
17/07/2020
Persondata
Ny regulering om lokationskrav for it-systemer i den offentlige forvaltning
Bech Bruun logo
Ny regulering om lokationskrav for it-systemer i den offentlige forvaltning
08/07/2020
Persondata
Udvidet adgang til tv-overvågning
Bech Bruun logo
Udvidet adgang til tv-overvågning
04/06/2020
Persondata
Nu bliver det sværere at markedsføre sig via cookies
Bech Bruun logo
Nu bliver det sværere at markedsføre sig via cookies
20/02/2020
E-handel og markedsføring, Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted