Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Susanne Stougaard

Susanne Stougaard

Advokat & Partner
Bech Bruun
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Bech Bruun logo
København
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
72 27 00 00
72 27 00 27
info@bechbruun.com
Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
New York
412 West 15th Street, 15th
New York 10011
Shanghai
No.1440 Yan'an Middle Road
Suite 2H08, Jing'an District
200040 Shanghai

Seneste artikler udgivet af Susanne

Internationale dataoverførsler – nye Standard Contractual Clauses vedtaget
Bech Bruun logo
Internationale dataoverførsler – nye Standard Contractual Clauses vedtaget
09/06/2021
Persondata
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
Bech Bruun logo
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
26/02/2021
Persondata
Ny vejledning om bøder efter GDPR
Bech Bruun logo
Ny vejledning om bøder efter GDPR
03/02/2021
Persondata
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
Bech Bruun logo
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
18/01/2021
Persondata
Datatilsynet reviderer vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold
Bech Bruun logo
Datatilsynet reviderer vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold
04/12/2020
Persondata, Ansættelses- og arbejdsret
Nu bliver det nemmere at optage telefonsamtaler
Bech Bruun logo
Nu bliver det nemmere at optage telefonsamtaler
01/12/2020
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted