Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Susanne Stougaard

Susanne Stougaard

Advokat & Partner
Bech Bruun
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Bech Bruun logo
København
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
72 27 00 00
72 27 00 27
info@bechbruun.com
Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
New York
412 West 15th Street, 15th
New York 10011
Shanghai
No.1440 Yan'an Middle Road
Suite 2H08, Jing'an District
200040 Shanghai

Seneste artikler udgivet af Susanne

Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
Bech Bruun logo
Storbritannien på vej mod status som sikkert tredjeland
26/02/2021
Persondata
Ny vejledning om bøder efter GDPR
Bech Bruun logo
Ny vejledning om bøder efter GDPR
03/02/2021
Persondata
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
Bech Bruun logo
Er du klar til besøg fra Datatilsynet i 2021?
18/01/2021
Persondata
Datatilsynet reviderer vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold
Bech Bruun logo
Datatilsynet reviderer vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold
04/12/2020
Persondata, Ansættelses- og arbejdsret
Nu bliver det nemmere at optage telefonsamtaler
Bech Bruun logo
Nu bliver det nemmere at optage telefonsamtaler
01/12/2020
Persondata
Internationale overførsler - Nye Standard Contractual Clauses i høring
Bech Bruun logo
Internationale overførsler - Nye Standard Contractual Clauses i høring
17/11/2020
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted