Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Sam Jalaei
Juridisk specialist

Sam Jalaei

Advokat og Equity Partner
Magnusson
København K
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Sam er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Sam har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Sam er specialiseret inden for selskabsret samt køb og salg af virksomheder. Sam adskiller sig ved at have et indgående kendskab til Mellemøsten samt mellemøstlige retsforhold. Han rådgiver derfor ofte virksomheder, som har interesse i dette marked. Han har endvidere stor erfaring i rådgivning af start-ups inden for diverse erhvervsretlige forhold, herunder kontrakter, ansættelser af medarbejdere mv. Læs mere om Sam nedenfor.
Baggrund

Sam er uddannet cand.jur. fra Københavns universitet i 2000. Derudover har Sam studeret på New York University of Law. Han er specialiseret inden for M&A og selskabsret, hvor han har indgående erfaring med både danske og internationale transaktioner. Han har rådgivet store danske og internationale børsnoterede virksomheder samt PE og VC fonde. Sam er tillige leder af afdelingen for kapitalmarkedsret og bistår tillige med børsnoteringer mv.


Erfaring

Sam har været equity partner i Magnusson siden 2016, hvor han sammen med sin equity partner, Nikolaj Juhl Hansen, er leder af M&A og bank & finansieringsteamet.


Sam har 20 års erfaring med at rådgive små- og mellemstore danske virksomheder, ejerleddet virksomheder samt start-ups med diverse erhvervsretlige forhold, herunder selskabsret, kontraktsret, ansættelsesret mv.


Sam er leder af Middle East Business-afdelingen for Magnusson International, og løser opgaver for C-20 virksomheder i forbindelse med kommercielle og erhvervskulturelle udfordringer i hele Mellemøsten. Via Sams store danske og internationale netværk (kommercielt og politisk) og omfattende rejser til Mellemøsten, kan han give sine klienter en unik rådgivning. Hans forståelse for kulturen og forretningsstrukturen samt indgående kendskab til sproget, har resulteret i at han siden 2009 ofte bliver indkaldt som ekspert i forskellige nyhedsudsendelse (TV2 News, DR Deadline, Radio24Syv mv.), hvor han evner at forklare komplicerede områder og gøre det nemmere tilgængelige. Sam var i ca. 12 år medlem af bestyrelsen i AmCham Denmark (American Chamber of Commerce Denmark). Han taler flydende farsi, dansk, engelsk og tysk.


CV

  • Advokat & Partner – Magnusson (2016 – )
  • Advokat & Partner – Kønig og Partnere Law Firm (2014 – 2016)
  • Advokat & Partner – MAQS Law Firm (2012 – 2014)
  • Advokat & Partner – Lett Advokatfirma (2010 – 2011)
  • Advokat & Partner – Eversheds advokataktieselskab (2007 – 2010)
  • Advokat – Kromann Reumert (2003 – 2007)
  • Advokatfuldmægtig – Bech Bruun (2000 – 2003)


Udgivelser og undervisning

Sam har været medforfatter på en del danske og engelske juridiske artikler og har desuden været lektor og assisterende professor på Københavns Universitet, hvor han har undervist i M&A, Europæisk selskabsret- og børsret samt kontraktsret.

Tidligere opgaver og referencer

Sam har rådgivet alle typer af virksomheder inden for M&A og bank & finansiering inden for de seneste 20 år. Han har senest været med til at bistå internationale VC fonde e.ventures, BlackFin og DN Capital i deres investeringer i danske fintech og software selskaber, ViaBill A/S og LeapWork A/S. Endvidere har Sam bistået en europæiske, kinesiske og danske virksomheder med deres joint venture investeringer samt øvrige kommercielle forhold i Mellemøsten, herunder i forbindelse med forhandlinger og kontraktudarbejdelse, herunder CO-RO A/S, syv C20 virksomheder i perioden 2016-2019 samt små danske virksomheder såsom Nordisk Akturaservice ApS og Lazy Snail ApS mv.

Sam kan bl.a. hjælpe dig med
Kapitalmarkedsret og børsnoteringer
Køb og salg af virksomheder
Retsforhold i Mellemøsten
Handel med virksomheder i Mellemøsten
Rådgivning af start-ups
Praktiske info om Sam
Fagområder
M&A
Selskabsret
Internationale retsforhold
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Iransk (Farsi)
Engelsk
Dansk
Møderet
Byretten
Uddannelse
Cand.jur, Kbh. Universitet, 2000
Kontakt Sam
Kontakt Sam gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted