Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Reza Ahmadian

Reza Ahmadian

Advokat
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Reza

Datatilsynet udtaler alvorlig kritik af virksomheds brug af forkert behandlings­grundlag
Kromann Reumert logo
Datatilsynet udtaler alvorlig kritik af virksomheds brug af forkert behandlings­grundlag
14/12/2020
Persondata
To nye vejledninger fra Det Europæiske Databeskyttelsesråd
Kromann Reumert logo
To nye vejledninger fra Det Europæiske Databeskyttelsesråd
14/12/2020
Persondata
Skabelon til samtykke: Sådan indhenter og behandler du kontakt­oplysninger på dine gæster
Kromann Reumert logo
Skabelon til samtykke: Sådan indhenter og behandler du kontakt­oplysninger på dine gæster
10/09/2020
Persondata
Den britiske regering offentliggør baggrundsnotater for at opnå godkendelse som sikkert tredjeland
Kromann Reumert logo
Den britiske regering offentliggør baggrundsnotater for at opnå godkendelse som sikkert tredjeland
03/04/2020
Persondata
Den svenske tilsynsmyndighed udsteder bøde på 52 millioner kroner til Google
Kromann Reumert logo
Den svenske tilsynsmyndighed udsteder bøde på 52 millioner kroner til Google
01/04/2020
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted