Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Pernille Kirk Østergaard

Pernille Kirk Østergaard

Advokat
NJORD Lawfirm
Aarhus
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
NJORD Lawfirm logo
København
Pilestræde 58
1112 København K
33 12 45 22
33 93 60 23
copenhagen@njordlaw.com
Aarhus
Åboulevarden 17
8000 Aarhus C

Seneste artikler udgivet af Pernille

Datatilsynets skabelon til databehandleraftaler bliver måske til en standardkontrakt
NJORD Lawfirm logo
Datatilsynets skabelon til databehandleraftaler bliver måske til en standardkontrakt
05/09/2019
Persondata
Persondatasikkerhed ved brug af SMS
NJORD Lawfirm logo
Persondatasikkerhed ved brug af SMS
04/09/2019
Persondata
Nye retningslinjer for videoovervågning sendt i høring af EDPB
NJORD Lawfirm logo
Nye retningslinjer for videoovervågning sendt i høring af EDPB
30/08/2019
Ansættelses- og arbejdsret, Persondata
Datatilsynet har offentliggjort planlagte tilsyn for sidste halvdel af 2019
NJORD Lawfirm logo
Datatilsynet har offentliggjort planlagte tilsyn for sidste halvdel af 2019
29/07/2019
Persondata
Klager resulterer ikke altid i medhold
NJORD Lawfirm logo
Klager resulterer ikke altid i medhold
16/07/2019
Persondata
Mulig rekordbøde fra ICO
NJORD Lawfirm logo
Mulig rekordbøde fra ICO
09/07/2019
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
Følg Jurainfo.dk på:
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted