Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Pernille Kirk Østergaard

Pernille Kirk Østergaard

Advokat
NJORD Lawfirm
Aarhus
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
NJORD Lawfirm logo
København
Pilestræde 58
1112 København K
33 12 45 22
33 93 60 23
copenhagen@njordlaw.com
Aarhus
Åboulevarden 17
8000 Aarhus C

Seneste artikler udgivet af Pernille

Datatilsynets skabelon til databehandleraftaler bliver måske til en standardkontrakt
NJORD Lawfirm logo
Datatilsynets skabelon til databehandleraftaler bliver måske til en standardkontrakt
05/09/2019
Persondata
Persondatasikkerhed ved brug af SMS
NJORD Lawfirm logo
Persondatasikkerhed ved brug af SMS
04/09/2019
Persondata
Nye retningslinjer for videoovervågning sendt i høring af EDPB
NJORD Lawfirm logo
Nye retningslinjer for videoovervågning sendt i høring af EDPB
30/08/2019
Ansættelses- og arbejdsret, Persondata
Datatilsynet har offentliggjort planlagte tilsyn for sidste halvdel af 2019
NJORD Lawfirm logo
Datatilsynet har offentliggjort planlagte tilsyn for sidste halvdel af 2019
29/07/2019
Persondata
Klager resulterer ikke altid i medhold
NJORD Lawfirm logo
Klager resulterer ikke altid i medhold
16/07/2019
Persondata
Mulig rekordbøde fra ICO
NJORD Lawfirm logo
Mulig rekordbøde fra ICO
09/07/2019
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted