Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Mikkel Friis Rossa

Mikkel Friis Rossa

Advokat & Partner
Bech Bruun
Aarhus
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Bech Bruun logo
København
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
72 27 00 00
72 27 00 27
info@bechbruun.com
Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
New York
412 West 15th Street, 15th
New York 10011
Shanghai
No.1440 Yan'an Middle Road
Suite 2H08, Jing'an District
200040 Shanghai

Seneste artikler udgivet af Mikkel

Datatilsynet reviderer vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold
Bech Bruun logo
Datatilsynet reviderer vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold
04/12/2020
Persondata, Ansættelses- og arbejdsret
Nye EU-anbefalinger om internationale overførsler af personoplysninger – hvad gælder nu?
Bech Bruun logo
Nye EU-anbefalinger om internationale overførsler af personoplysninger – hvad gælder nu?
13/11/2020
Persondata
EU-Domstolen erklærer Privacy Shield-ordningen ugyldig
Bech Bruun logo
EU-Domstolen erklærer Privacy Shield-ordningen ugyldig
17/07/2020
Persondata
Udvidet adgang til tv-overvågning
Bech Bruun logo
Udvidet adgang til tv-overvågning
04/06/2020
Persondata
Nu bliver det sværere at markedsføre sig via cookies
Bech Bruun logo
Nu bliver det sværere at markedsføre sig via cookies
20/02/2020
E-handel og markedsføring, Persondata
GDPR-bøde på knap 2,5 mio. kr. for skødesløs fysisk opbevaring.
Bech Bruun logo
GDPR-bøde på knap 2,5 mio. kr. for skødesløs fysisk opbevaring.
10/02/2020
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted