Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Kristian Storgaard

Kristian Storgaard

Advokat & Partner
Kromann Reumert
Købenavn Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Kristian

Derfor kunne sejlklub lovligt offentliggøre person­oplysninger i gamle klubblade
Kromann Reumert logo
Derfor kunne sejlklub lovligt offentliggøre person­oplysninger i gamle klubblade
07/08/2020
Persondata
Kritik fra Datatilsynet: Tidligere medarbejder har ret til at blive glemt
Kromann Reumert logo
Kritik fra Datatilsynet: Tidligere medarbejder har ret til at blive glemt
06/08/2020
Persondata
Datatilsynet indstiller hotelkæde til bøde på 1,1 mio. kr. for manglende sletning
Kromann Reumert logo
Datatilsynet indstiller hotelkæde til bøde på 1,1 mio. kr. for manglende sletning
05/08/2020
Persondata
Videregivelse af kunde­oplysninger til markeds­føring var lovlig
Kromann Reumert logo
Videregivelse af kunde­oplysninger til markeds­føring var lovlig
04/08/2020
Persondata
Datatilsynet indstiller et vikarbureau til en bøde på 50.000 kroner
Kromann Reumert logo
Datatilsynet indstiller et vikarbureau til en bøde på 50.000 kroner
29/05/2020
Persondata
Datatilsynets standarddatabehandleraftale anerkendes i Norge og Sverige
Kromann Reumert logo
Datatilsynets standarddatabehandleraftale anerkendes i Norge og Sverige
28/05/2020
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
Følg Jurainfo.dk på:
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted