Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Kristian Storgaard

Kristian Storgaard

Advokat & Partner
Kromann Reumert
Købenavn Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Kristian

Datatilsynet indstiller Kræftens Bekæmpelse til bøde
Kromann Reumert logo
Datatilsynet indstiller Kræftens Bekæmpelse til bøde
03/11/2021
Persondata
Ny afgørelse fra Datatilsynet: Brud på persondatasikkerheden hos Dantherm
Kromann Reumert logo
Ny afgørelse fra Datatilsynet: Brud på persondatasikkerheden hos Dantherm
02/11/2021
Persondata
Datatilsynet udgiver længe ventet vejledende tekst om brug af personoplysninger i testøjemed
Kromann Reumert logo
Datatilsynet udgiver længe ventet vejledende tekst om brug af personoplysninger i testøjemed
01/11/2021
Persondata
Datatilsynet: Forsikringsselskab nægter uberettiget en kunde indsigt i overvågningsmateriale
Kromann Reumert logo
Datatilsynet: Forsikringsselskab nægter uberettiget en kunde indsigt i overvågningsmateriale
07/10/2021
Persondata
Det irske datatilsyn: bøde på 225 mio. EUR til WhatsApp
Kromann Reumert logo
Det irske datatilsyn: bøde på 225 mio. EUR til WhatsApp
06/10/2021
Persondata
Datatilsynet har afgjort sag om brug af Google Chromebooks og G Suite for Education i folkeskolen
Kromann Reumert logo
Datatilsynet har afgjort sag om brug af Google Chromebooks og G Suite for Education i folkeskolen
05/10/2021
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2022 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted