Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Podcasts Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Kasper Kiilsholm Ottesen
Juridisk specialist

Kasper Kiilsholm Ottesen

Advokat & Partner
Highbridge Law Firm
København K
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Kasper er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Kasper har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Kasper er specialist inden for start-ups, virksomhedsoverdragelse og venture capital. Han rådgiver således i krydsfeltet mellem start-ups på den ene side og venture- og seed-fonde på den anden side. Du kan læse mere om Kasper baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Kasper Kiilsholm Ottesen har sin uddannelsesmæssige baggrund som jurist (cand.jur.) fra Københavns Universitet i 2007. Han blev beskikket som advokat i 2010.


Erfaring

Kasper beskæftiger sig indgående med erhvervsjuridiske forhold, herunder særligt M&A, startup-ups og venture capital.


Kasper stiftede i 2018 advokatfirmaet Highbridge – et boutique-kontor med fokus på start-ups og venture capital, der i dag består af 7 ansatte. Forinden dette har Kasper været ansat som advokat hos LETT Advokatfirma (nu DLA Piper) (2011-2016) og Eversheds (nu Eversheds Sutherland) (2007-2011). Derudover har Kasper været udstationeret hos den danske industrigigant Grundfos (2010).


Kasper har de seneste år beskæftiget sig indgående med innovative danske vækstvirksomheder – herunder på den ene side start-ups og på den anden side venture- og seed-fonde. Kasper har gennem arbejdet hermed tilegnet sig et unikt og uvurderligt erfaringsgrundlag med særlig forståelse for den unikke dynamik i venture-transaktioner, hvilket gør ham til en vellidt rådgiver rustet til at rådgive alle typer af klienter i dette segment.


Gennem Kaspers professionelle karriere har han opbygget en stor viden og erfaring inden for blandt andet M&A, kapitalmarkedsret, selskabsret samt kommercielle kontrakter. Denne erfaring kombineret med et kommercielt indblik i og forståelse for en virksomheds behov bruger Kasper til at skabe størst mulig værdi for sine klienter.


CV

  • Advokat & Founder – Highbridge Law Firm (2018 – )
  • Advokat – Aumento Advokatfirma (2016 – 2018)
  • Advokat – LETT (nu DLA Piper) (2010 – 2016)
  • Advokat – Eversheds (2007 – 2010)
  • Advokatfuldmægtig – Eversheds (2007 – 2010)


Undervisning

Kasper anvendes ofte som foredragsholder og underviser såvel herhjemme som internationalt.

Tidligere opgaver og referencer

Kasper bistår en række danske og internationale virksomheder og fonde med løbende sparring og juridisk rådgivning i forbindelse med transaktioner, regulering af ejerforhold, implementering af incitamentsprogrammer og udarbejdelse af kommercielle kontrakter.


Highbridge har senest forhandlet og lukket venture-runder for blandt andet Peakon, Dixa, Tonsser, GoodMonday, Corti, Heartcore, e.ventures, Inventure, Mate Bike og Empirical Spirits m.fl.

Kasper kan bl.a. hjælpe dig med
Rådgivning af start-ups
Forhold vedr. indhentning af Venture Capital
Køb og salg af virksomheder
Ejeraftaler i virksomheder
Forhandling og udarbejdelse af aftaler med eksterne investorer
Kommercielle kontrakter
Praktiske info om Kasper
Fagområder
M&A
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Dansk
Engelsk
Møderet
Byretten
Uddannelse
Cand.jur, Kbh. Universitet, 2007
Kontakt Kasper
Kontakt Kasper gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
2024 © Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted