Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Jacob Christensen
Juridisk specialist

Jacob Christensen

Advokat & Managing Partner
Christensen Partners
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Jacob er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Jacob har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Jacob har indgående erfaring inden for selskabsret, herunder fonds- og børsret. Med mere end 28 års erfaring er han en af de absolut førende indenfor området i Danmark. Læs mere om Jacobs baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Jacob er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet i 1991 og har siden 1994 været beskikket som advokat.


Erfaring

Jacob har igennem 28 år været en del af Plesner Advokatpartnerselskab, deraf 19 år som indehaver og størstedelen heraf som ansvarlig for Plesners selskabsretsteam. I sommeren 2019 valgte Jacob at stifte et specialist-kontor inden for netop selskabsretten. Specialist-kontoret ved navn Christen Partners er startet i samarbejde med flere erfarne og anerkendte advokater inden for den selskabsretlige disciplin.


Jacob arbejder primært med selskabs- og børsretlige spørgsmål, herunder corporate governance, legal risk management og compliance.


Jacob har gennem mange år været medlem af Advokatrådets ekspertudvalg for selskabsretlige og børsretlige eksperter og har således gennem en årrække været centralt placeret i udviklingen indenfor selskabs- og børsretten. Som følge af sit indgående kendskab til den selskabsretlige regulering i Danmark samt en betydelig erfaring med virksomhedsoverdragelser (M&A) og børsret har Jacob været en efterspurgt rådgiver i en række markante danske og internationale sager gennem mange år.


CV

  • Advokat og Managing Partner – Christensen Partners (2019 – )
  • Advokat og Partner – Plesner Advokatpartnerselskab (1991 -2019)


Tillidshverv

Jacob er mangeårigt medlem af bestyrelsen for Investeringsforeningen Lægernes Invest og Kapitalforeningen Lægernes Invest. Han var tidligere redaktør for Børsen Ledelse med særligt fokus på bestyrelsesarbejde samt medlem af Plesner Advokatpartnerselskabs bestyrelse.

Jacob kan bl.a. hjælpe dig med
Alle selskabsretlige forhold
Grænseoverskridende selskabsomstruktureringer
Køb og salg af virksomheder
Fusioner og spaltninger af virksomheder
Praktiske info om Jacob
Fagområder
Børsret
Compliance
Selskabsret
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Dansk
Engelsk
Møderet
Byretten
Landsretten
Uddannelse
Cand.jur, Kbh. Universitet, 1991
Kontakt Jacob
Kontakt Jacob gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted