Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Heela Lakanval

Heela Lakanval

Advokat
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Heela

Ny case-baseret vejledning ruster dig til at håndtere brud på persondata­sikkerheden
Kromann Reumert logo
Ny case-baseret vejledning ruster dig til at håndtere brud på persondata­sikkerheden
29/01/2021
Persondata
Positive udtalelser om Kommissionens nye standard­kontrakt­bestemmelser
Kromann Reumert logo
Positive udtalelser om Kommissionens nye standard­kontrakt­bestemmelser
29/01/2021
Persondata
Arbejdsgivere kan på anmodning fra Statens Serum Institut videregive medarbejderes personoplysninger
Kromann Reumert logo
Arbejdsgivere kan på anmodning fra Statens Serum Institut videregive medarbejderes personoplysninger
18/06/2020
Persondata
Ny opgørelse over antallet af sikkerhedsbrud fra Datatilsynet
Kromann Reumert logo
Ny opgørelse over antallet af sikkerhedsbrud fra Datatilsynet
12/03/2020
Persondata
Målrettet markedsføring af lån til hasardspillere var i strid med god markedsføringsskik
Kromann Reumert logo
Målrettet markedsføring af lån til hasardspillere var i strid med god markedsføringsskik
11/03/2020
E-handel og markedsføring
Territorial afgrænsning af ‘retten til at blive glemt’
Kromann Reumert logo
Territorial afgrænsning af ‘retten til at blive glemt’
05/12/2019
Persondata
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted