Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Heela Lakanval

Heela Lakanval

Advokat
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Heela

Datatilsynet indstiller kommune til GDPR-bøde efter sikkerhedsbrud
Kromann Reumert logo
Datatilsynet indstiller kommune til GDPR-bøde efter sikkerhedsbrud
27/07/2021
Persondata
Ny case-baseret vejledning ruster dig til at håndtere brud på persondata­sikkerheden
Kromann Reumert logo
Ny case-baseret vejledning ruster dig til at håndtere brud på persondata­sikkerheden
29/01/2021
Persondata
Positive udtalelser om Kommissionens nye standard­kontrakt­bestemmelser
Kromann Reumert logo
Positive udtalelser om Kommissionens nye standard­kontrakt­bestemmelser
29/01/2021
Persondata
Arbejdsgivere kan på anmodning fra Statens Serum Institut videregive medarbejderes personoplysninger
Kromann Reumert logo
Arbejdsgivere kan på anmodning fra Statens Serum Institut videregive medarbejderes personoplysninger
18/06/2020
Persondata
Ny opgørelse over antallet af sikkerhedsbrud fra Datatilsynet
Kromann Reumert logo
Ny opgørelse over antallet af sikkerhedsbrud fra Datatilsynet
12/03/2020
Persondata
Målrettet markedsføring af lån til hasardspillere var i strid med god markedsføringsskik
Kromann Reumert logo
Målrettet markedsføring af lån til hasardspillere var i strid med god markedsføringsskik
11/03/2020
E-handel og markedsføring
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted