Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Heela Lakanval

Heela Lakanval

Advokat
Kromann Reumert
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB

Seneste artikler udgivet af Heela

Arbejdsgivere kan på anmodning fra Statens Serum Institut videregive medarbejderes personoplysninger
Kromann Reumert logo
Arbejdsgivere kan på anmodning fra Statens Serum Institut videregive medarbejderes personoplysninger
18/06/2020
Persondata
Ny opgørelse over antallet af sikkerhedsbrud fra Datatilsynet
Kromann Reumert logo
Ny opgørelse over antallet af sikkerhedsbrud fra Datatilsynet
12/03/2020
Persondata
Målrettet markedsføring af lån til hasardspillere var i strid med god markedsføringsskik
Kromann Reumert logo
Målrettet markedsføring af lån til hasardspillere var i strid med god markedsføringsskik
11/03/2020
E-handel og markedsføring
Territorial afgrænsning af ‘retten til at blive glemt’
Kromann Reumert logo
Territorial afgrænsning af ‘retten til at blive glemt’
05/12/2019
Persondata
Tilsynsmyndighederne afviser klage over Googles standardindstillinger
Kromann Reumert logo
Tilsynsmyndighederne afviser klage over Googles standardindstillinger
04/12/2019
Persondata
Medarbejders hemmelige lydoptagelse berettigede ikke bortvisning
Kromann Reumert logo
Medarbejders hemmelige lydoptagelse berettigede ikke bortvisning
03/12/2019
Ansættelses- og arbejdsret
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted