Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Anne-Marie Juhl Andersen
Juridisk specialist

Anne-Marie Juhl Andersen

Advokat & Partner
Aumento
København K
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Anne-Marie er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Anne-Marie har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Anne-Marie er specialiseret inden for familie- og arveret og adskiller sig ved at indgående praktisk erfaring med at arbejde med mennesker. Anne-Marie er nemlig oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som folkeskolelærer i mere end 15 år inden hun senere begyndte sit virke som advokat. Det giver bl.a. Anne-Marie en masse fordele i forbindelse med kommunikationen med både forældre og børn. Læs mere om Anne-Maries baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Anne-Marie er gennem mange års erfaring specialiseret inden for familie- og arveret og har de seneste 6 år været selvstændig familieretsadvokat.


Erfaring

Anne-Marie Juhl Andersen adskiller sig ved oprindeligt at være uddannet folkeskolelærer, hvorfor Anne-Marie har stor erfaring med børn og forældre. Denne erfaring er helt unik og har stor relevans i Anne-Maries arbejde med familieret, da der her er stor fokus på barnets trivsel.


Derudover kan hun benytte sin erfaring som folkeskolelærer i forbindelse med sin kommunikation med både børn, forældre og andre klienter. Herigennem er hun bl.a. vant til at kommunikere i et meget jordnært sprog og har forståelse for de udfordringer, som klienten møder i sin dagligdag.


Anne-Marie er gift og mor til 6 børn. Det er derfor med personlig erfaring hun kan rådgive og guide sine klienter.


Stor erfaring med problemløsning og mægling

I sit virke som advokat har Anne-Marie deltaget i adskillige kurser om problemløsning og meditation. Disse metoder er en væsentlig del af arbejdet med netop familieret, da det er svære situationer med mange følelser involveret. Det er derfor udgangspunktet for Anne-Maries rådgivning, at der sikres konfliktnedtrapning og en mulighed for kommunikation og samarbejde fremover.


En del af Danske Familieadvokater

Anne-Marie er medlem af Danske Familieadvokater, som har til formål at fremme medlemmernes interesser inden for det familieretlige- og arveretlige område bedst muligt. Som medlem af Danske Familieadvokater, holdes Anne-Marie opdateret med relevant viden og den nyeste udvikling indenfor retsområdet. Derudover er Anne-Marie som medlem, omgivet af et stærkt fagligt samarbejde, som sikrer den bedste mulige sparring og rådgivning.


CV

 • Advokat – Aumento (2013- )
  I dag arbejder Anne-Marie som selvstændig advokat, med tre ansatte hos Aumento advokatfirma. Aumento er et kontorfællesskab med selvstændige advokater samlet på samme sted. Aumento giver mulighed for sparring indenfor alle områder af juraen, hvilket skaber en dynamisk virksomhed, hvor Anne-Marie kan søge viden indenfor områder, som hun ikke selv beskæftiger sig med. Det er derfor altid muligt for Anne-Marie, at rådgive sine klienter eller hjælpe dem videre, hvis de skal have rådgivning udenfor familie- og arveretten.

 • Advokat – Magnusson Advokatfirma (2012-2013)
  Som ansat hos Magnusson Advokatfirma, var Anne-Marie eksperten i familieret, da hun som den eneste i firmaet beskæftigede sig hermed. Hun lærte derved at være en selvstændig advokat, men opbyggede samtidig et godt fagligt netværk, således at der var et forum for sparring om vanskelige sager. Dette netværk har Anne-Marie stadig stor glæde af i dag, og benytter sig i høj grad af muligheden for at udveksle erfaring og viden.

 • Advokatfuldmægtig & Advokat – Kirsten Reimers-Lund (2007-2012)
  Under sin tid hos advokat Kirsten Reimers-Lund har Anne-Marie opbygget et nærgående kendskab til familie- og arveret. Kirsten Reimers-Lund er en anerkendt advokat indenfor familieretten, som har stor proceserfaring og møderet for højesteret, hvilket har givet Anne-Marie et unikt forløb som fuldmægtig, og senere advokat for Kirsten Reimers-Lund. Anne-Marie fik i sin tid hos Kirsten Reimers-Lund et stort ansvar for egne sager og rådgivning af klienter, som hun også i dag trækker på som selvstændig advokat.

 • Fuldmægtig – Arbejdsskadestyrelsen (2004-2007)

 • Folkeskolelærer (1988-2004)
  I denne periode arbejdede Anne-Marie som folkeskolelærer og studerede sideløbende med arbejdet jura på Københavns Universitet, hvor hun dimitterede i 2004.

Tidligere opgaver og referencer

Advokat Anne-Marie Juhl Andersen beskæftiger sig hovedsageligt med familie- og arveret,

og har hjulpet adskillige privatpersoner med blandt andet:

 • Generationsskifte
 • Formueaftaler i ægteskabet
 • Separation og skilsmisse
 • Bodeling og formueopgørelse
 • Forældremyndighed, bopæl og samvær
 • Testamenter
 • Arv og behandling af dødsboer
Udtalelser
Vi har i forbindelse med vores testamente og børnetestamente haft en utrolig professionel rådgivning af Anne-Marie. Anne-Marie og hendes team forstod at guide os trygt igennem forløbet og besvarede alle vores spørgsmål når der var behov. Varme anbefalinger herfra.
T. Thomsen
Fik en meget hurtig og kvalificeret hjælp, med kort svar og afklaring på mine spørgsmål.
Vivian S.
Anne-Marie kan bl.a. hjælpe dig med
Ægtepagt
Separation og skilsmisse
Arv og behandling af dødsboer
Testamente
Praktiske info om Anne-Marie
Fagområder
Familie- og arveret
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Dansk
Engelsk
Møderet
Byretten
Uddannelse
Cand.jur, Kbh. Universitet, 2004
Kontakt Anne-Marie
Kontakt Anne-Marie gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted