Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
FIND JURIDISK SPECIALIST

Bliv juridisk specialist

Bliv verificeret af Jurainfo og få direkte adgang til mere end 14.000 faste abonnenter og 48.000 månedlige besøgende, som tæller kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder, herunder landets største virksomheder placeret i det danske C20-index.
Hvad er "Find juridisk specialist"

Find Juridisk Specialist er et uvildigt søgeværktøj på tværs af advokatbranchen, som gør det nemmere at finde frem til specialister inden for et bestemt fagområde. Er du en del af værktøjet hjælper vi dig med at synliggøre og markedsføre dine specialistkompetencer over for den vigtigste målgruppe, når det gælder indkøb af juridiske ydelser.

Månedligt søger mere end 3.400 brugere efter advokater via søgeværktøjet ”Find Juridisk Specialist”.

Hvorfor er søgeværktøjet relevant?

Tiden hvor man brugte én og samme advokat til alting er forbi. Både virksomheder og privatpersoner er blevet mere selektive i deres valg af rådgiver og efterspørger nu specialistviden, når de har brug for råd og vejledning.

Dog er det fortsat vanskeligt at vurdere hvem der rent faktisk er specialister inden for et bestemt område. Det uvildige søgeværktøj gør således søgeprocessen mere transparent for dem der indkøber juridisk rådgivning.

Det får du som specialist

Personlig specialist-profil
En profil på søgeværktøjet, som tæller en beskrivelse af dig som person, din erfaring, profilbillede samt en profilvideo. Se et eksempel på en profil her.
Eksponering
Vi gør dine specialist-kompetencer mere synlige over for den vigtigste målgruppe, når det gælder indkøb af juridiske ydelser. Læs mere om vores målgruppe her.
Verificering som specialist
Bliv verificeret og anbefalet som specialist inden for dit område. Det skaber øget tillid til dig som rådgiver, når Jurainfo (som uvildig tredjepart) har verificeret dig.
Indsigt i aktuel efterspørgsel
Få indsigt i hvad der pt. efterspørges inden for dit felt. Via en løbende dialog med en bred vifte af det danske erhvervsliv kender Jurainfo til de aktuelle behov.
Ekspertudtalelser
Få udarbejdet 2 professionelle videoer årligt, hvor du som ekspert kan udtale dig om emner inden for dit fagområde. Du får fuld brugsret til videoerne.
Synlighed på Google
Bliv synlig på Google. Vi optimerer løbende din profil i de organiske søgeresultater og opsætter online kampagner for at skabe øget synlighed af dine kompetencer.
Udtalelser fra klienter
Du får mulighed for at vi indhenter udtalelser fra både tidligere og nuværende klienter for at skabe øget tillid samt fremhæve din profil i søgeresultaterne.
Månedlig statistik
Vi giver dig indblik i den samlede efterspørgsel på specialister samt efterspørgslen inden for dit fagområde. Se bl.a. eksponeringer, profil- og indlægsvisninger.
Løbende optimering af profil
Vi gør løbende din profil mere søgbar både på Jurainfo.dk og på Google. Det gør vi bl.a. ved at analysere brugernes søgninger og dine tilknyttede søgeord.
Udgivelse af artikler og nyheder
Du får adgang til at publicere juridiske nyheder og artikler og nå ud til mere end 14.000 abonnenter og 48.000 månedlige besøgende. Læs mere her.
Annoncering af kurser og arrangementer
Du får adgang til at annoncere kurser og arrangementer, som du eller dit kontor måtte afholde. Gælder både betalings- og gratisarrangementer.
Tilfredshedsgaranti
Det skal altid være værdiskabende at samarbejde med Jurainfo. Derfor tøver vi heller ikke med at stille en tilfredshedsgaranti over for dig.

Dit personlige dashboard

Når du er en del af FJS får du adgang til dit helt eget personlige dashboard med relevante statistikker og data. Her kan du løbende se hvor mange gange din profil er fremsøgt, hvor mange henvendelser du har fået samt hvordan henvendelserne er kommet.

Du kan bl.a. se følgende:
  • Hvor mange, der har besøgt din profil
  • Hvor mange brugere der har benyttet søgeværktøjet
  • Hvor mange henvendelser du har fået
  • Hvordan henvendelserne er kommet
  • Hvor mange henvendelser du har fået i forhold til gennemsnittet
  • Hvilke søgeord vi har tilknyttet til din profil
  • Hvor mange der er blevet eksponeret for dine artikler
  • Hvor mange, der har læst dine artikler
  • Et overblik over dine mest læste artikler
  • Hvilke indholdsmæssige anbefalinger vi har til din profil

Hvad siger specialisterne?

Jeg kan se et potentiale i at være med og få eksponeret den specialistviden, jeg har inden for mit område. Der står mange ting på advokatfirmaers hjemmesider om, hvad de forskellige advokater kan. Der er utrolig mange, der er eksperter inden for mange ting, og derfor tænkte jeg, at det er fint med en udvælgelsesproces, hvor det ikke er mig, der siger, jeg er ekspert. Der er en form for selektiv prøvelse af, hvem der er eksperter inden for det ene eller andet.
Michael Honoré
Michael Honoré Specialist i konkurrenceret og statsstøtte
Der er en efterspørgsel efter specialistviden: En, der lige præcis ved noget om overdragelse af udlejningsejendomme med tidligere andelsboliger eller ansættelsesret inden for en given branche. Og det kan være svært at finde advokater, der har specialistviden inden for et specielt felt.
Jakob Juul Sandberg
Jakob Juul-Sandberg Specialist i lejeret

Er du interesseret?

Kontakt Casper og få en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan afdække dit behov og tilpasse din målgruppe
Casper har siden 2014 været en del af Jurainfo og har i mere end 10 år siddet som intern jurist i flere internationale virksomheder, herunder som Head of Legal i medicinalbranchen. Han har derfor indgående erfaring med virksomheders interne behov for juridisk rådgivning samt stor erfaring med indløb af juridiske ydelser fra eksterne advokatfirmaer.
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted