Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Persondata­udfordringer i foreninger og fonde

Horten
208
Persondata­udfordringer i foreninger og fonde
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 30/01 2018 | Tidspunkt: 09.00 - 14.30

Pris:
Arrangementet er gratis


 

Forbered din organisation på korrekt persondatabehandling af medlemmer og ansøgere og få indblik i betydningen af juridisk organisering.
Den nye persondataforordning medfører en omvæltning, som foreninger og fonde skal forberede sig på, inden de nye regler træder i kraft den 25. maj 2018.

Vi sætter fokus på de særlige udfordringer, som foreninger og fonde kan komme ud for i forhold til at efterleve persondatareglerne, herunder hvilken betydning organisationsstrukturen har for de persondataretlige forpligtelser.

Du kan bl.a. høre om, hvordan der lovligt kan videregives oplysninger internt i organisationen og til tilknyttede organisationer i f.eks. kædeforeninger, og hvordan data om medlemmer og ansøgere skal håndteres, når vi gennemgår de kommende persondataregler med fokus på relevante problemstillinger for foreninger og fonde.

Undervisningen varetages af partner Jim Øksnebjerg, som gennem mere end 25 år har beskæftiget sig indgående med forenings-, fonds- og selskabsret, og advokat Charlotte Kunckel med speciale inden for persondataret.


Målgruppe


Bestyrelsesmedlemmer, direktører og andre ledelsesmedlemmer i foreninger og fonde.

 

[button title="Tilmeld dig her" link="https://horten.nemtilmeld.dk/201/" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted