Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Persondata i medarbejderforhold

Horten
161
Persondata i medarbejderforhold
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 25/01 2018 | Tidspunkt: 13.00 - 16.00

Pris:
500 kr. ekskl. moms


 

Den 25. maj 2018 træder persondataforordningen i kraft, og alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder skal være klar til de nye regler – også i relation til medarbejderforhold.

Vi ser nærmere på persondataforordningens artikel 88 om behandling af persondata i forbindelse med ansættelsesforhold, og vi giver i den forbindelse gode råd til, hvordan man som arbejdsgiver bedst muligt forbereder sig på de nye persondataregler, herunder hvilke retningslinjer der er vigtige at have på plads.

Derudover ser vi på persondatabehandling i relation til alle ansættelsesforholdets aspekter og diskuterer bl.a., hvilke oplysninger der må indhentes og behandles om ansøgere i forbindelse med ansættelsesforholdets etablering samt hvilke oplysninger, der kan behandles under ansættelsesforholdet, f.eks. i relation til håndtering af helbredsoplysninger eller billeder og kontaktoplysninger på inter- og intranet. Endeligt kommer vi ind på, hvilke oplysninger, der kan opbevares om tidligere ansatte efter ansættelsesforholdets ophør.

Målgruppe

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personoplysninger fra arbejdsgivers side.

 

 

[button title="Tilmeld dig her" link="https://horten.nemtilmeld.dk/199/" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted