Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Arrangement

Persondata i medarbejderforhold

Horten
Persondata i medarbejderforhold
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 25/01 2018 | Tidspunkt: 13.00 - 16.00

Pris:
500 kr. ekskl. moms


 

Den 25. maj 2018 træder persondataforordningen i kraft, og alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder skal være klar til de nye regler – også i relation til medarbejderforhold.

Vi ser nærmere på persondataforordningens artikel 88 om behandling af persondata i forbindelse med ansættelsesforhold, og vi giver i den forbindelse gode råd til, hvordan man som arbejdsgiver bedst muligt forbereder sig på de nye persondataregler, herunder hvilke retningslinjer der er vigtige at have på plads.

Derudover ser vi på persondatabehandling i relation til alle ansættelsesforholdets aspekter og diskuterer bl.a., hvilke oplysninger der må indhentes og behandles om ansøgere i forbindelse med ansættelsesforholdets etablering samt hvilke oplysninger, der kan behandles under ansættelsesforholdet, f.eks. i relation til håndtering af helbredsoplysninger eller billeder og kontaktoplysninger på inter- og intranet. Endeligt kommer vi ind på, hvilke oplysninger, der kan opbevares om tidligere ansatte efter ansættelsesforholdets ophør.

Målgruppe

Personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personoplysninger fra arbejdsgivers side.

 

 

[button title="Tilmeld dig her" link="https://horten.nemtilmeld.dk/199/" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted