Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Persondata i kommuner

Horten
303
Persondata i kommuner
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup | Dato: 17/01 2018 | Tidspunkt: 09.00 - 12.00

Pris:
Arrangementet er gratis


 

Få overblik over lovgivningen om persondata i relation til kommuner. En lovgivning, der er relevant på mange af de områder, som administreres af kommunerne.

Vi sætter fokus på de regler i den nye databeskyttelseslov og i databeskyttelsesforordningen, som er særligt relevante for offentlige myndigheder.

Hør bl.a. om:
Hjemmel til behandling – hvad der nyt i forhold til de nugældende regler for offentlige myndigheder?
Interesseafvejningsreglen – hvad gør de offentlige myndigheder uden den?
Formålsbestemthed/genanvendelse af data – hvad er muligt?
Sletning og arkivering – hvordan håndteres det?
Bøder

Herudover vil vi gennemgå, hvilke problemer Datatilsynet har peget på ved tilsyn i kommuner, og hvad kommuner bør være opmærksomme på, når de skal leve op til nye eller ændrede krav i relation til databeskyttelseslovgivningen.

Der vil være oplæg fra advokater hos Horten, som beskæftiger sig med persondataret og offentlig ret, og derudover vil chefkonsulent i Københavns Kommune, Trine Høj Bach Andersen, fortælle om erfaringerne med kommunens compliance-proces.


Målgruppe


Jurister og andre medarbejdere i kommuner, som beskæftiger sig med persondata og databeskyttelse.


Ekstern oplægsholder


Trine Høj Bach Andersen, chefkonsulent, Københavns Kommune

 

 

[button title="Tilmeld dig her" link="https://horten.nemtilmeld.dk/174/" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
Følg Jurainfo.dk på:
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted