Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Morgenmøde om M&A-tvister: Forebyggelse og løsninger

Bech Bruun
M&A
258
Morgenmøde om M&A-tvister: Forebyggelse og løsninger
Bech Bruun logo
Kurset er afholdt
Sted: København | Dato: 09/11 2018 | Tidspunkt: 09.00 - 11.30

Pris: Arrangementet er gratisAlle parter i en virksomhedsoverdragelse vil gerne undgå, at køber efter closing anlægger sag mod sælger. Alligevel ser vi i disse år flere sager mellem køber og sælger.Få indsigt i, hvad du helt konkret kan gøre under due diligence- og forhandlingsfasen for at minimere risikoen for efterfølgende at havne i en voldgiftssag.

Vi sætter også fokus på M&A-forsikringers rolle i sælgers risikoafdækning, og hvordan M&A-forsikringer fungerer i praksis, når en tvist er opstået.

Derudover gennemgår vi en række overordnede emner og overvejelser i den situation, hvor voldgiftssagen skal anlægges eller er anlagt, herunder udpegning af voldgiftsdommere, brug af eksperter mm.

I oplægget vil indgå en fiktiv case, som deltagerne modtager en uge inden arrangementet.


Målgruppe


Morgenmødet henvender sig til medarbejdere i kapitalfonde, M&A-rådgivere, M&A-forsikringsmæglere og andre, der beskæftiger sig med M&A-forsikringer.

 

 

[button title="Læs mere, se undervisere og tilmeld dig her" link="https://www.bechbruun.com/da/academy/arrangementer/2018e-morgenmde-om-ma-tvister-forebyggelse-og-lsninger" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Bech Bruun logo
København
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
72 27 00 00
72 27 00 27
info@bechbruun.com
Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
New York
412 West 15th Street, 15th
New York 10011
Shanghai
No.1440 Yan'an Middle Road
Suite 2H08, Jing'an District
200040 Shanghai

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
Følg Jurainfo.dk på:
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted