Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Kystsikring – Nye regler og tendenser

Horten
146
Kystsikring – Nye regler og tendenser
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 13/03 2018 | Tidspunkt: 09.00 - 12.00


 

Vi giver dig et overblik over seneste udvikling på kystsikringsområdet.

Behovet for kystsikring kommer tættere og tættere på. Og det er relevant at forholde sig til emnet, uanset om man arbejder i stat, region, kommune, kommunal eller privat virksomhed – og også hvis man er borger og ejer af eller interessent i et kystnært areal.

Der er udsigt til nye ændringer af kystbeskyttelsesloven, og bekendtgørelser og vejledningen på området vil  derfor også skulle ændres. Der er bl.a. kommet forslag til regler om øget planlægning af området og en samling af kompetencerne hos kommunerne.

Vi ser på de nyeste ændringer og tendenser på området samt konsekvenserne heraf. Derudover kommer vi ind på kystsikring i praksis.  Der vil være indlæg fra både eksterne oplægsholdere og Hortens egne specialister på området.


Målgruppe


Alle, der beskæftiger sig med kystbeskyttelse. Arrangementet er særligt relevant for medarbejdere i kommuner og kommunale forsyningsselskaber, men alle er velkomne.


Pris


Gratis

 

[button title="Tilmeld dig her" link="https://horten.nemtilmeld.dk/208/" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted