Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Kontrolundersøgelser – hvor går grænsen?

Djøf
251
Kontrolundersøgelser – hvor går grænsen?
Kurset er afholdt

Sted: MBK, Kbh. K | Dato: 01/05/2020 | Tidspunkt: 09.00 - 12.00
 


Bliv afdelingens ’kontrolbesøgsekspert’, og få redskaber til at kunne navigere sikkert efter retssikkerhedslovens regler for kontrolbesøg, så du undgår fejl.


Du lærer at sikre lovlige kontrolundersøgelser, og hvordan du rådgiver virksomheder eller enkeltpersoner optimalt

 

Hvem henvender kurset sig til

Kurset er for dig, der vil være opdateret på den nyeste praksis og være fortrolig med et dilemmafyldt retsområde, hvor mange forvaltningsretlige krav sættes på spidsen.

Du er ansat i en offentlig myndighed, og du er involveret i eller rådgiver om myndighedens kontrolbesøg hos virksomheder eller borgere.

Du kan også være jurist, advokat eller anden rådgiver for virksomheder eller enkeltpersoner, som modtager myndighedernes kontrolbesøg i virksomheden eller i hjemmet.


På kurset lærer du


  • Redskaber til at kunne navigere sikkert efter retssikkerhedslovens regler for kontrolbesøg, så du undgår fejl og optimerer compliance

  • Viden til at omsætte de lovfæstede kontrolprocedurer om fx varsling og afrapportering til praksis

  • Træning i at håndtere retssikkerhedslovens mange praktisk relevante dilemmaer, når der bliver foretaget et kontrolbesøg

  • Indblik i, hvornår en sag kan undersøges administrativt, og hvornår en sag er så alvorlig, at den skal efterforskes af politiet

  • Viden til at kunne rådgive bedre og forebygge juridiske problemer på området.Pris


DKK 2.700 ekskl. moms ( DKK 3.300 ekskl. moms - ikke medlemmer)

 

[button title="Læs mere, se undervisere og tilmeld dig her" link="https://www.djoef.dk/kurser-og-arrangementer/s-oe-gning-alle-aktiviteter/aktiviteter/kontrolunders-oe-gelser--hvor-g-aa-r-gr-ae-nsen.aspx?utm_campaign=kontrolundersoegelser&utm_medium=portal&utm_source=Jurainfo" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Djøf logo
København
Gothersgade 133
1123 København K
33 95 97 00
djoef@djoef.dk

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted