Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Kommunal dialog med forsyninger: Det gode og konstruktive samarbejde

Horten
181
Kommunal dialog med forsyninger: Det gode og konstruktive samarbejde
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 15/03 2018 | Tidspunkt: 13.00 - 16.00Vi giver et overblik over kommunens rolle i relation til forsyningerne, og vi kommer med vores bud på det gode samarbejde mellem kommune og forsyning.


Det kan være svært for kommunens medarbejdere at vide, hvilket ben kommunen skal stå på i samarbejdet med de lokale forsyninger. Årsagen er simpel: Forsyninger er organiseret på en lang række forskellige måder med hver deres særlige kendetegn, f.eks. som en del af den kommunale forvaltning, et kommunalt ejet selskab, et § 60-fællesskab eller et a.m.b.a.

En naturlig konsekvens af forsyningers mangeartede måder at organisere sig på er, at kommunen i sin kontakt med forsyninger bør være særligt opmærksom på, hvilken rolle den har over for den enkelte forsyning: Er kommunen selskabsejer, tilsynsmyndighed eller garantistiller?

Det kommunale embedsværk har en central rolle i samspillet mellem forsyning og kommune og vil ofte være ansvarlig for at klæde kommunalbestyrelsesmedlemmerne ordentligt på, når de skal træffe beslutninger, der vedrører forsyninger.

Med henblik på at give jer de bedste redskaber til at udfylde den rolle har vi inviteret adm. direktør i Halsnæs Forsyning, Jan Hvidtfeldt Andersen, til at fortælle om sine gode erfaringer i sit samarbejde med Halsnæs Kommune. Endelig gennemgår vi de særlige karakteristika for forsyninger, der er relevante for kommuner.


Målgruppe


Kommunale jurister, der jævnligt har kontakt til lokale forsyninger.


Eksterne oplægsholdere


Jan Hvidtfeldt Andersen

 

[button title="Tilmeld dig her" link="https://horten.nemtilmeld.dk/212/" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted