Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Kom i mål med dine budskaber

JURA § info
176
Kom i mål med dine budskaber
JURA § info logo
Kurset er afholdt
Sted: Århus | Dato: 12/09 2018 | Tidspunkt: 09.00 - 12.00

Pris: Arrangementet er gratis


Holder du mange både interne og eksterne oplæg i dit daglige arbejde, hvor du enten skal præsentere dit synspunkt, en anbefaling eller en løsning på et område, kender du formentlig også fornemmelsen af at miste mødedeltagernes koncentration.

At præsentere et budskab stiller høje krav til dig, som formidler, særligt hvis opgaven også inkluderer tunge data og kompliceret stof. Ofte ender PowerPoint-præsentationer med at være et talepapir, overfyldt med tekst og druknet i informationer. Men selv en tung og kompliceret præsentation kan blive enkel og overskuelig!

Få indsigt i, hvordan du styrker dine præsentationer både gennem opbygning, stemmeføring og effektive PowerPoint-præsentationer. Du lærer, hvordan du med enkle virkemidler kan bruge PowerPoint til effektivt at understøtte dine pointer, så modtageren holder koncentrationen og forstår budskaberne.

Vi sætter derfor fokus på, hvordan du overordnet opbygger din præsentation, så dit publikum holder fokus, og hvad dine slides skal indeholde for at understøtte dine budskaber.

Undervisningen er baseret på omfattende forskning og underviserens mangeårige erfaring med PowerPoints og præsentationsteknik, blandt andet fra træning af topledere og specialister i Danmarks største virksomheder.

Kurset er ikke en teknisk introduktion til PowerPoint

Underviser
Kenn L. Hansen, ejer og konsulent. EPO - præsentationsfremmende kommunikation

 

[button title="Tilmeld dig her" link="http://www.bechbruun.com/da/Videncenter/Arrangementer/Academyclient/2018F-Kom-i-ml-med-dine-budskaber" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


JURA § info logo
Søborg
Vandtårnsvej 77, 1
2860 Søborg
kontakt@jurainfo.dk

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted