Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Arrangement

Iværksættervirksomheder – Investering og samarbejde

Horten
Iværksættervirksomheder – Investering og samarbejde
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 14/09 2018 | Tidspunkt: 09.00 - 12.00


Investering i iværksættervirksomheder giver ofte anledning til en række overvejelser hos virksomhedens investorer, samarbejdspartnere, kreditorer mv. Vi gennemgår de udfordringer, der kan være forbundet med den type investering.


Finansiering er en stor udfordring for iværksættervirksomheder. Ofte kommer den fra innovationscentre, venturefonde, business angels og acceleratorprogrammer. Risikoen er høj og investor kan spille en betydelig rolle i virksomhedens drift og beslutningsgrundlag, hvor forholdet mellem indflydelse på driften, fortsat udvikling, vækst og motivation hos iværksætter(ne) skal balancere, samtidig med at den høje risiko på investeringen skal forsøges afdækket og afspejlet i en potentiel gevinst – typisk gennem investeringsaftaler, ejeraftaler og likvidationspræferencer.

Virksomhedens samarbejdspartnere, långivere og investorers kredit og tålmodighed kan være livsnødvendigt for iværksættervirksomhedens overlevelse og succes. Aftalegrundlaget skal være på plads, uanset at det kan være svært at opnå fuld sikkerhed for opfyldelse af aftalerne.

Vi sætter fokus på de udfordringer og faldgruber, som investering og samarbejde med iværksættervirksomheder ofte involverer.

Målgruppe
Aktører, der beskæftiger sig med investering, drift og løbende aftale- og kreditforhold i relation til mindre iværksættervirksomheder.

Forplejning
Der serveres morgenmad fra kl. 8.30.

Pris
Arrangementet er gratis.

 

[button title="Tilmeld dig her" link="http://horten.dk/Arrangementer/Ivaerksaettervirksomheder-Investering-og-samarbejde" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted