Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Havnelovsudvalgets anbefalinger

Horten
148
Havnelovsudvalgets anbefalinger
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Webinar | Dato: 05/09 2018 | Tidspunkt: 08.30 - 09.00


Den første onsdag i hver måned inviterer Line Markert og Rikke Søgaard Berth på virtuel morgenkaffe og en snak om aktuelle kommunal- og forvaltningsretlige emner. Den 5. september 2018 har vi fokus på havnelovsudvalgets anbefalinger.


Horten har introduceret et fast supplement til vores løbende nyheder på hjemmesiden: Et morgen-webinar. På en halv time kommer Rikke og Line rundt om et aktuelt emne, og du kan deltage live ved at stille både mundtlige eller skriftlige spørgsmål. Som deltager har du også mulighed for at komme med forslag til aktuelle emner eller konkrete problemstillinger, som kan blive drøftet på kommende webinarer.

Webinarerne afholdes den første onsdag i hver måned kl. 8.30-9.00.

Målgruppe
Ansatte i kommuner og andre dele af den offentlige sektor.

Tilmelding
Webinarerne er gratis og foregår via platformen GoToWebinar. Du kan tilmelde dig via Tilmeld-linket længere nede. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med et link til GoToWebinar. Du behøver kun at tilmelde dig én gang, da du herefter automatisk får tilsendt en påmindelse med link og tidspunkt for de efterfølgende webinarer.

Du kan deltage i webinaret enten fra din computer eller din smartphone. Bruger du din smartphone, skal du downloade appen GoToWebinar. Når du går ind i appen, vil du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail og et webinar ID. Webinar ID'et finder du under punkt 2 i de automatisk genererede mails.

Det er ikke nødvendigt at melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på morgenkaffe@horten.dk.

Pris
Arrangementet er gratis.

 

[button title="Tilmeld dig her" link="http://horten.dk/Arrangementer/Morgenkaffe-med-Line-og-Rikke-Havneudvalgets-anbefalinger" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
Følg Jurainfo.dk på:
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted