Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Bliv forfatter Bliv kursusudbyder Bliv verificeret specialist Bliv jobannoncør
Arrangement

Har du styr på din virksomheds designrettig­heder?

Kromann Reumert
Har du styr på din virksomheds designrettig­heder?
Kromann Reumert logo
Kurset er afholdt
Sted: København | Dato: 05/11 2018 | Tidspunkt: 09:00 - 13:00Danish Design er et internationalt kvalitetseksempel og en vigtig salgsfaktor. Mange danske virksomheder investerer store beløb i udvikling, produktion og markedsføring af nye designs og produkter, men har ikke fokus på at beskytte dem – på trods af stor risiko for efterligninger.


Her kan du blive klogere på, hvad designbeskyttelse er, og hvordan det fungerer. På seminaret fokuserer vi på krænkelser, herunder hvordan virksomheder kan spotte en designkrænkelse, og hvad man kan gøre for at stoppe den. I den forbindelse vil møbelvirksomheden PP Møbler dele sine erfaringer og udfordringer med at beskytte designs og produkter. Du får også indblik i, hvordan virksomheder og interesse-organisationer kan stå sammen i kampen mod kopiering. Bagmandspolitiets (SØIK) IP-taskforce fortæller om enheden, om udfordringer på designområdet og giver eksempler på straffesager fra kopimøbelområdet.

[button title="Læs mere, se undervisere og tilmeld dig her" link="https://www.kromannreumert.com/Arrangementer/2018/11/Har-du-styr-paa-din-virksomheds-designrettigheder-Koebenhavn" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]


 
Kromann Reumert logo
København
Sundkrogsgade 5
2100 København Ø
70 12 12 11
mail@kromannreumert.com
Aarhus
Rådhuspladsen 3
8000 Aarhus C
London
65 St. Paul's Churchyard
London EC4M 8AB
Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted