Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Go’morgenmøde: Forretnings­hemmeligheder

Go’morgenmøde: Forretnings­hemmeligheder
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup | Dato: 06/09 2018 | Tidspunkt: 08.30 - 10.30


Den 9. juni 2018 trådte den nye lov om forretningshemmeligheder i kraft. Vi gennemgår, hvordan man som erhvervsdrivende bedst beskytter sine forretningshemmeligheder set i lyset af den nye lov.


Undervejs tager vi fat på, hvad der forstås ved en "forretningshemmelighed", og hvornår en forretningshemmelighed er omfattet af lov om forretningshemmeligheder.

Vi sætter særligt fokus på, hvilke muligheder erhvervsdrivende har for at beskytte deres forretningshemmeligheder i forhold til andre erhvervsdrivende og medarbejdere. Derudover gennemgår vi, hvilke muligheder erhvervsdrivende har for at beskytte og håndhæve bl.a. immaterielle aktiver efter lov om forretningshemmeligheder - også i forhold til kontraktretlig regulering.

Forplejning
Der serveres morgenmad til arrangementet.

Målgruppe
Klienter og repræsentanter fra virksomheder, som ønsker overblik over mulighederne for at beskytte og håndhæve forretningshemmeligheder.

Pris
Arrangementet er gratis.

 

[button title="Tilmeld dig her" link="http://horten.dk/Arrangementer/Gomorgenmoede-Forretningshemmeligheder" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted