Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Gå hjem-møde om W&I Insurance og overdragelse af fast ejendom

Gå hjem-møde om W&I Insurance og overdragelse af fast ejendom
Bech Bruun logo
Kurset er afholdt
Sted: København | Dato: 20/11 2018 | Tidspunkt: 14.30 - 17.30

Pris: Arrangementet er gratis


W&I Insurance har i de seneste år vundet udbredelse i forbindelse med overdragelse af fast ejendom. Alligevel er der i branchen stadig usikkerhed omkring, hvordan det anvendes i praksis, hvor store omkostningerne er, og om det forstyrrer transaktionsprocessen. Derudover er der fortsat specifikke risici, hvor muligheden for forsikring endnu ikke er kortlagt, herunder i relation til skat.

På dette gå hjem-møde får du indsigt i, hvad W&I Insurance dækker over, hvornår du med fordel kan gøre brug af forsikringen, og hvordan forsikringen helt konkret rulles ud.

For at du får det fulde billede, vil vores gå hjem-møde blive suppleret af et indlæg af forsikringsmæglerne Alexander Rasmussen og Drew Wardrope fra Howden.

Vi afslutter gå hjem-mødet med en Q&A, hvorefter vi byder på vin og snacks, og du har mulighed for at drøfte emnet og netværke med både indlægsholderne og de øvrige deltagere fra branchen.

 

[button title="Læs mere, se undervisere og tilmeld dig her" link="https://www.bechbruun.com/da/academy/arrangementer/2018e-gaa-hjem-moede-om-wi-insurance" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Bech Bruun logo
København
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
72 27 00 00
72 27 00 27
info@bechbruun.com
Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
New York
412 West 15th Street, 15th
New York 10011
Shanghai
No.1440 Yan'an Middle Road
Suite 2H08, Jing'an District
200040 Shanghai

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted