Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Fri bevægelighed i EU-retten

Djøf
470
Fri bevægelighed i EU-retten
Kurset er afholdt
11. nov 2020
09:00 - 16:00
MBK Kursuslokaler, Kbh. K.
4.850 kr.
7 kursuspoint

Få styr på EU-reglerne om fri bevægelighed, og indsigt i de krav, EU-reglerne stiller til myndighedernes regler og afgørelser om varer, tjenesteydelser, personer og kapital.


Kurset giver en indføring i en række cases, der som gør dig i stand til sikkert at vurdere, om en regel, et krav eller en afgørelse har et sagligt formål og ikke går videre, end hvad der er nødvendigt efter EU-reglerne.

 

Hvem henvender kurset sig til

Kurset er for dig, der ønsker at foretage sikre vurderinger af, om reglerne om fri bevægelighed er eller bliver overholdt.

Du er fx sagsbehandler i en offentlig myndighed, en faglig organisation eller en virksomhed. Du kan også være advokat, virksomhedsjurist eller konsulent.

Du behøver ikke at have en juridisk baggrund for at deltage, men et vist forkundskab til de EU-retlige grundprincipper er en fordel.

 

På kurset får du

  • Kendskab til de faldgruber, som reglerne om fri bevægelighed medfører

  • Indsigt i at vurdere, om regler eller afgørelser opfylder EU’s regler om fri bevægelighed

  • Klarhed over de rettigheder og muligheder, EU’s indre marked og reglerne om fri bevægelighed giver borgere og virksomheder.Pris


DKK 4.850 ekskl. moms (DKK 4.200 ekskl. moms - ikke medlemmer)
Djøf logo
København
Gothersgade 133
1123 København K
33 95 97 00
djoef@djoef.dk

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted