Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Kursus

Ferieloven - den nye samtidighedsferie

Ferieloven - den nye samtidighedsferie
16. nov 2020
09:00 - 16:00
Radisson Blu Scandinavia, Kbh. S
4.850 kr.
7 kursuspoint

Få et solidt og fuldt opdateret overblik over den nye ferielov, og bliv i stand til at tackle det nye feriesystem med samtidighedsferie. På kurset hjælper de praktisk erfarne undervisere dig med at identificere og løse udfordringerne.

Deltag, hvis du er HR-konsulent, virksomhedsjurist eller advokat og arbejder med HR-jura eller personaleadministration i en privat eller offentlig organisation.


Hvem henvender kurset sig til?

Du arbejder med HR-jura, personaleadministration, løn eller compliance i en privat eller offentlig virksomhed. Du er fx HR-konsulent, virksomhedsjurist eller advokat. 


På kurset får du:


  • Indblik i de vigtigste ferieregler og et solidt greb om de nye regler
  • Eksempler og hands-on-opgaver, som giver dig klare anvisninger på, hvordan du tackler nogle af de mange nye problemstillinger, som den nye samtidighedsferie giver anledning til.


Djøf logo
København
Gothersgade 133
1123 København K
33 95 97 00
djoef@djoef.dk

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted