Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Kursus

Erhvervslejeloven II - de ufravigelige regler

Erhvervslejeloven II - de ufravigelige regler
27. jan 2021
09:00 - 16:00
CfL, Kbh. Ø
4.850 kr.
7 kursuspoint

På kurset får du indsigt i væsentlige dele af de regler, der regulerer forholdet mellem udlejer og erhvervslejer.

Du er med til at identificere problemstillinger inden for erhvervslejeretten, der ofte volder besvær i praksis, og du får redskaber til, hvordan du håndterer dem.


Hvem henvender kurset sig til

Erhvervslejeforhold og erhvervslejeloven er en vigtig del af dit arbejde, og du har allerede et vist kendskab til erhvervslejeretten. Du er fx medarbejder i et ejendomsselskab, en kommune eller et realkreditinstitut. Du kan også være advokat, erhvervsmægler eller administrator.

Hvis du har brug for at vide mere om de områder, som parterne helt eller delvist kan regulere gennem lejeaftalen, kan du med fordel tage kurset ’Erhvervslejeloven I – kontrakten’. De to kurser supplerer hinanden, og du kan med fordel tage dem samlet.


På kurset får du

  • indsigt i væsentlige dele af de regler, der regulerer forholdet mellem udlejer og erhvervslejer i fx erhvervslejeloven
  • dybere viden om de erhvervslejeretlige områder, som parterne ikke eller kun i begrænset omfang kan regulere i lejeaftalen.Djøf logo
København
Gothersgade 133
1123 København K
33 95 97 00
djoef@djoef.dk

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted