Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Entrepriseret - ny AB18, ABT18 og ABR18

Entrepriseret - ny AB18, ABT18 og ABR18
23. - 24. mar 2021
Radison Blue, Kbh. S
9.700 kr.
14 kursuspoint

Styrk dit kendskab til de regler, der har betydning for bygge- og anlægsopgaver.

Vi gennemgår byggeriets retsforhold fra A-Z, herunder kontrakt- og ansvarsspørgsmål og de nye aftalevilkår i AB-systemet (AB 18, ABT 18 og ABR 18). Du bliver samtidig opdateret på den nyeste rets- og voldgiftspraksis på entrepriseområdet.Hvem henvender kurset sig til?

Du rådgiver om eller er involveret i behandlingen af byggesager. Du ønsker præcise aftaler og klarhed om vilkår og pligter, så risikoen for konflikter undervejs bliver mindsket. Du er fx advokat, advokatfuldmægtig, bygherre, eller rådgiver i byggesager i den offentlige eller den private sektor.


På kurset får du

  • et grundigt og detaljeret kendskab til alle regler og kontraktforhold af betydning for bygge- og anlægsopgaver i Danmark.
  • viden til at håndtere aftalegrundlaget i det nye AB-system (AB18, ABT18, ABR18, de forenklede AB og ABR-dokumenter og de 4 nye appendikser
  • overblik over ændringerne fra AB92 til AB18.  
  • indblik i gældende regelsæt og kontraktpraksis for hele byggeriets værdikæde (bygherrer, entreprenører, leverandører, tekniske rådgivere m.fl.).  
  • kendskab til FIDIC og andre internationale entreprisekontrakter.Djøf logo
København
Gothersgade 133
1123 København K
33 95 97 00
djoef@djoef.dk

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted