Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Arrangement

Almenboligernes dag

Almenboligernes dag
Horten logo
Kurset er afholdt

Sted: Viborg | Dato: 26/10 2018 | Tidspunkt: 12.00 - 15.00


Horten inviterer i samarbejde med Viborg Kommune til Almenboligernes dag. Den almene boligsektor arbejder i stigende grad sammen med private aktører, hvilket stiller stadig større krav til strukturering af samarbejdet og tilrettelæggelse af kontrakter i såvel nybyggeri som renoveringssager.


Sammen med Viborg Kommune sætter vi fokus på den delegerede bygherremodel, som danner rammen for samarbejdet mellem den almene boligorganisation og den private aktør i byggeprojekter med blandede boligformer.

Du kan bl.a. høre om:

  • Anvendelsesområdet for den delegerede bygherremodel og strukturering af aftalegrundlaget mellem den almene boligorganisation og den private aktør

  • Seneste erfaringer med den delegerede bygherremodel og fleksible udbudsformer

  • Håndteringen af kommunale ønsker til byudvikling i samarbejdet mellem den almene boligorganisation og private aktør, herunder planmæssige krav til fælles adgangsveje, fælles parkering og friarealer i byudviklingsområder med både almene og private interessenter

  • Mulighederne for optimering og konvertering af almene friarealer til anden anvendelse, herunder fortætning og videreopdeling af almene arealer samt tilsynets rolle i den forbindelse

  • AB18 – revisionen af AB-systemet

  • Nyheder og seneste tendenser af betydning generelt for alment byggeri, herunder nye regler for finansiering af den almene sektor og regeringens ghettoudspil


Vi opfordrer til aktiv deltagelse og modtager meget gerne eventuelle spørgsmål til emner, som ønskes behandlet på seminaret. Henvendelse kan ske pr. mail til senioradvokat Anne Louise Haack Andersen ala@horten.dk.

Målgruppe
Ansatte i almene boligorganisationer, forretningsførerorganisationer og kommuner, som beskæftiger sig med alment byggeri, udbud og planretlige forhold.

Pris
Arrangementet er gratis.

 

[button title="Tilmeld dig her" link="http://horten.dk/Arrangementer/Almenboligernes-dag" target="_blank" color="#7b2343" font_color="#fff"]

 


Horten logo
Hellerup
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
33 34 40 00
33 34 40 01
info@horten.dk
Aarhus
Frederiks Plads 36
8000 Aarhus C
Herning
Godsbanevej 1B
7400 Herning

Juridiske nyheder & artikler

Hold dig opdateret på de seneste juridiske nyheder eller søg blandt de mere end 4.000 artikler som allerede er udgivet. Vi har samlet det vigtigste viden ét sted.

Juridiske kurser & arrangementer

Find nemt dit næste kursus eller anden relevant efteruddannelse inden for dit felt. Søg på tværs af fagområder fra en række forskellige udbydere.

Find Juridisk Specialist

Brug for en advokat? Søg efter verificerede specialister på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for det område, hvor du søger råd og vejledning.

Nyhedsservice
Gå ikke glip af vigtig juridisk viden
Vælg selv dine interesseområder og modtag juridisk nyt fra landets førende specialister.
Tilmeld dig nu
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2021 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted