Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Arrangementer Find juridisk specialist Jobbørs NYT Domme
Om Jurainfo Bliv samarbejdspartner Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Shaina Jabbar
Juridisk specialist

Shaina Jabbar

Advokat & Partner
Christensen Partners
København Ø
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Shaina er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Shaina har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Shaina specialist indenfor selskabsret, fondsret samt børsret og har omfattende erfaring med nationale og grænseoverskridende selskabsomstruktureringer. Læs mere om Shainas baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Shaina er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2004 og fik sin advokatbeskikkelse i 2007.


Erfaring

Shaina har omfattende erfaring med nationale og grænseoverskridende selskabsomstruktureringer, herunder fusioner og spaltninger, downstream og upstream kapitalstrukturer, aktionærforhold, etablering og opløsning af virksomheder og fonde samt med alle aspekter af noterede selskabers compliance med den børsretlige lovgivning og corporate governance.


Shaina har en meget kommercielle og praktiske tilgang til alle opgaver, hvorved klienten bedst og mest effektivt får sagen i mål og med et resultat, der matcher klientens behov og ønsker. I sin rådgivning lægger Shaina især vægt på værdiskabende resultater samt ikke mindst den personlige relation og tætte dialog.


Shaina har tidligere været ansat i Plesner, som er en af landets største advokatvirksomheder. Her var Shaina en central del af det selskabsretlige team. Herudover var Shaina koordinater og med til at starte Plesners prisvindende skoleprojekt, som hjælper udfordrede folkeskoleelever i de sidste 3 år af deres skolegang, så de bliver inspireret og støttet til at fortsætte med at uddanne sig.


CV

  • Advokat & Partner – Christensen & Partners (2019 – )
  • Advokat & Partner – Plesner advokatpartnerselskab (2004 – 2019)


Tillidshverv

Shaina er udpeget som medlem af ’Danske Advokaters Fagudvalg for Selskabsret’ og har derigennem en central placering i forhold til den løbende udvikling i reglerne og praksis inden for selskabsretten.

Tidligere opgaver og referencer

Gennem sine mange års rådgivning til en række forsikrings- og pensionsselskaber med omstruktureringer, fusioner og overdragelser af forsikringsporteføljer har Shaina opnået indgående kendskab til de regulatoriske processer ved større organisatoriske ændringer i forsikrings- og pensionsbranchen.


Hun rådgiver desuden danske og udenlandske industrielle og finansielle virksomheder inden for det selskabsretlige område og har deltaget som selskabsretlig specialist i en række banebrydende kapitalmarkeds- og M&A-transaktioner i Danmark.

Shaina kan bl.a. hjælpe dig med
Alle selskabsretlige forhold
Grænseoverskridende selskabsomstruktureringer
Fusioner og spaltninger af virksomheder
Overdragelser af forsikringsporteføljer
Børsretlige forhold
Praktiske info om Shaina
Fagområder
Børsret
Selskabsret
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Dansk
Engelsk
Pashtu
Urdu
Møderet
Byretten
Uddannelse
Cand.jur, Kbh. Universitet, 2004
Kontakt Shaina
Kontakt Shaina gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden. Her finder du juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
Vandtårnsvej 77, DK-2860 Søborg
E-mail: kontakt@jurainfo.dk
CVR-nr. 38375563
© 2020 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted