Jurainfo logo
LUK
Juridiske nyheder Kurser Find juridisk specialist Jobbørs Domme
Om Jurainfo Juridiske links Privatlivspolitik Kontakt
Ansøg om en profil Bliv kursusudbyder Bliv jobannoncør
Nikolaj Juhl Hansen
Juridisk specialist

Nikolaj Juhl Hansen

Advokat & Managing Partner
Magnusson
København K
Kontakt via e-mail
Kontakt via telefon
Verificeret af Jurainfo Nikolaj er en af Jurainfos nøje udvalgte og verificerede juridiske specialister. Det betyder, at du kan være sikker på at få kompetent juridisk vejledning, da Nikolaj har fuldført et gennemgående baggrundstjek foretaget af Jurainfo.
Nikolaj er specialiseret inden for M&A (Køb og salg af virksomheder) samt selskabsret. Han har mere end 20 års erfaring inden for området og anvendes derfor ofte som taler og ekspert inden for området. Læs mere om Nikolajs baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Nikolaj er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1999 og blev beskikket som advokat i 2003. Han er specialiseret inden for M&A og selskabsret, hvor han har en bred erfaring med alle aspekter af nationale og internationale transaktioner. Nikolaj har endvidere arbejdet med sager mellem kinesiske og europæiske virksomheder i 15 år.


Erfaring

Nikolaj har nu i 20 år rådgivet danske og internationale virksomheder i over 150 M&A-sager, hvor de fleste er internationale transaktioner. Nikolaj hjælper endvidere start-up og partnervirksomheder med investerings- og ejeraftaler.


Nikolaj startede i Kromann Reumert og har endvidere i en årrække arbejdet for de engelske advokatfirmaer Eversheds og Travers Smith.


Nikolaj har været partner i Magnusson siden 2013, hvor han sammen med sin partnerkollega Sam Jalaei leder M&A og bank & finansieringstemaet. Nikolaj er managing partner i København samt leder af China Desk for Magnusson International, og er en af de få eksperter i Danmark inden for in-bound M&A fra Asien, særligt i forbindelse med Kina. Nikolaj rådgiver også europæiske virksomheder om jura i Kina og Hong Kong.


Nikolaj har rådgivet PE og VC-fonde samt internationale blue chip-virksomheder. Han anses for at være en af de mest erfarne eksperter inden for området, og bliver derfor ofte inviteret som taler og ekspert inden for området blandet andet for Danish-Chinese Business Forum, Asia House og som gæsteunderviser på Copenhagen Business School’s Confucius Institute.


CV

  • Advokat & Managing Partner – Magnusson Law (2013 – )
  • Advokat & Partner – Eversheds (2007 – 2013)
  • Advokat – Kromann Reumert (2000 – 2007)


Tillidshverv

Nikolaj er formand for den danske bestyrelse af Hong Kong Trade Association, og har været det i næsten 5 år.


Undervisning

Nikolaj er bl.a. anvendt som taler og ekspert hos Danish-Chinese Business Forum, Asian House samt gæsteunderviser på Copenhagen Business School.

Tidligere opgaver og referencer

I vores China Desk har vi mere end 150 kinesiske klienter, og samarbejder ofte med en af Kinas største advokatfirmaer Grandall. Nikolaj har senest rådgivet om den første M&A sag mellem to kinesiske klienter i Danmark Wuhan Troowins køb af IRD Fuel Cells fra EWII-koncernen og det efterfølgende delvise salg af selskabets til den børsnoterede kinesiske virksomhed Weifu Group.


Nikolaj har endvidere rådgiver den taiwanesisk-ejede amerikanske asset manager Conning i forbindelse med selskabets køb af 45% af aktierne i fondsmæglerselskaber Global Evolution for et trecifret millionbeløb. Da Dong og Siemens i 2017 havde A2Sea til salg rådgav Nikolaj en potentiel kinesisk køber. Nikolaj har rådgivet en række danske virksomheder i forbindelse med kinesiske joint ventures, herunder OPDI Technologies, Windar Photonics, Dueholm Æg mfl.


Nikolaj har endvidere rådgivet i forbindelse med en lang række transaktioner for starts-up og ejerledervirksomheder.

Udtalelser
Udover at være en dygtig advokat og kyndig indenfor sit felt, så besidder Nikolaj en bred forretningsforståelse, godt købmandskab, og en fantastisk evne til hurtigt at sætte sig ind i nye og komplekse situationer
Jeppe Vestergaard Frandsen, Executive Director, Vestergaard Frandsen Family Office ApS
Nikolaj Juhl Hansen har været Lundberg Tech’s advokat gennem de sidste ti år. I den periode har Nikolaj Juhl Hansen udført alle selskabets advokatopgaver i både ind-og udland. Opgaverne er udført betids, med stor indsigt og akkuratesse ligesom Nikolaj Juhl Hansen i hele perioden har virket som en effektiv rådgiver i juridiske anliggender
Leif Hansen, Chairman, Lundberg Tech A/S
Nikolaj kan bl.a. hjælpe dig med
Køb og salg af virksomheder
Forhandling med PE- og VC-fonde
Ejeraftaler i virksomheder
Forretning med kinesiske virksomheder
Praktiske info om Nikolaj
Fagområder
M&A
Internationale retsforhold
Selskabsret
Geografi
Hovedstaden
Sprog
Dansk
Engelsk
Møderet
Byretten
Uddannelse
Cand.jur, Kbh. Universitet, 1999
Kontakt Nikolaj
Kontakt Nikolaj gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.
E-mail
Telefon
Jurainfo logo

Jurainfo.dk er landets største juridiske nyhedsside. Her finder du juridiske nyheder, kurser samt ledige juridiske stillinger. Vi hjælper dagligt danske virksomheder med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte virksomheder i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo.dk ApS
CVR-nr. 38375563
Vandtårnsvej 62B, DK-2860 Søborg
(+45) 71 99 01 11
kontakt@jurainfo.dk
Ønsker du hjælp til at finde en specialist?
© 2022 Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted